top of page
HO24_vaaka_1280x720_Youtube+Gretan_nettisivut_MM_2.jpg

Greta Tuotanto: Max & Moritz

Jukka Linkolan säveltämä ja Pertsa Reposen 80-luvulla kirjoittama klassikkomusikaali Max & Moritz kertoo kahdesta vintiöstä, jotka eivät lakkaa tekemästä kepposia. Lapset saavat aikuiset hermoraunioiksi näiden yrittäessä keksiä keinoja, joilla kurittomat lapset saataisiin noudattamaan sääntöjä. Max ja Moritz haluaisivat vain elää hetkessä ja nauttia, mutta törmäävät jatkuvasti aikuisten tahtoon. Tarttuvat melodiat ja vauhdikkaat käänteet takaavat koko perheen musiikkiteatterielämyksen. Musikaali saa elokuussa 2024 kauan odotetun Helsingin ensi-iltansa!

 

Huumorin ja räiskyvän meiningin lisäksi on musikaalissa tänä päivänä erityisen ajankohtainen sanoma. Esitys pohjautuu Wilhelm Buschin klassikkotarinaan 1800-luvulta, jota pidetään alkuna vapausfantasioista kertovalle lastenkirjallisuudelle. Monien muiden satuhahmojen tapaan Max ja Moritz kasvavat ilman vanhempia ja heiltä puuttuu aikuisten hoiva ja kasvatus.

 

Työryhmä

Tähän päivään päivitetyn esityksen ohjaa Ville Saukkonen, rooleissa nähdään laulajat Anni Niemelä, Mia Heikkinen ja Reetta Ristimäki, ja soitinyhtyeessä soittavat Hannu Risku, Esko Grundström ja Kalle Katz. Puvustus ja lavastus on Hanna Hakkaraisen sekä valosuunnittelusta vastaa Tuittu Teivainen. Korrepetiittorina toimii Jussi Littunen.

 

Esityksen tuottaa Greta Tuotanto.

Esitykset

Liput alkaen 21€

Lauantai

24.8.2024 klo 13

Sunnuntai

25.8.2024 klo 13

Kesto

1 h, ei väliaikaa

ESITYSKIELI

suomi

Tekstitys

Ei tekstitystä

Ikäsuositus

3 +

bottom of page