top of page
One Night Only leveä.jpg

One Night Only

One Night Only -konsertti on ainutkertainen ilta  täynnä yllätyksiä, huumoria ja mestarillista musiikillista lahjakkuutta. 


Maailmankuulu vatsastalaulaja Celia Muñoz on hurmannut yleisönsä ympäri maailmaa ja saavuttanut mainetta niin America's Got Talent -finalistina kuin Espanjan Talent -kilpailun voittajana. Hän on ensimmäinen Suomessa esiintyvä America’s Got Talent -finalisti. Näyttelijä ja koloratuurisopraano Muñoz on opiskellut Sibelius-Akatemiassa oopperalaulua, mutta tulee nyt esittämään ensimmäistä kertaa Suomeen palkitut varieteenumeronsa. Hänet tunnetaan uniikista kyvystään yhdistää klassinen oopperalaulu, taikuus ja vatsastalaulaminen. Konsertissa nähtävät häikäisevät esitykset ovat vanginneet katsojat eri puolilla maailmaa. 
 

https://celiamunozsegura.com/en/


Laura Ruusumaa on nuori Sibelius-Akatemian kouluttama laulaja, jonka repertuaari ulottuu pop- ja jazzlaulusta oopperaan. Hän voitti tämän vuoden The Voice of Finland -laulukilpailun ennätysäänin. Kilpailussa hän esitti suvereenisti kappaleita Celine Dionisita Mozartin Yön kuningattaren aariaan ja sai sekä tuomarit että yleisön hullantumaan taidoillaan ja tulkintakyvyillään . Laura työskentelee monipuolisesti musiikin ja musiikkiteatterin alalla sekä esiintyjänä että opettajana ja suunnittelee tulevaisuudessa työllistyvänsä varsinkin musikaali- ja oopperanäyttämöillä. 


www.lauraruusumaa.com


Jorma Uotinen on yksi suomalaisten rakastamista kansallisaarteista. Hänen voimakas karismansa ja tumma äänensä vangitsevat katsojan. Suuri yleisö tuntee Uotisen paitsi pitkäaikaisena Kansallisbaletin johtajana, tanssijana ja koreografina myös laulajana ja TV-tuomarina suositussa Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa. 


Pianistina konsertissa soittaa musikaali- ja oopperalaulajien luottopartneri Marko Hilpo

Esitykset

Liput alkaen 44€

Lauantai

17.8.2024 klo 14

Sunnuntai

18.8.2024 klo 18

Kesto

1h 40 min, sisältäen väliajan.

ESITYSKIELI

monikielinen

Tekstitys

Ei tekstitystä

Ikäsuositus

Kaikenikäisille

bottom of page